Sepetim
Genel Toplam 0,00 TL

Unvan Değişikliği Başvurusu

Unvan Değişikliği Başvurusu

MARKA HAK SAHİBİNE AİT BİLGİLER

ŞAHIS İSE

İRTİBAT KİŞİSİNE AİT BİLGİLER

×

KVKK Aydınlatma Metni

Türk Ticaret.Net Yazılım Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. (“TürkTicaret.Net”) veri sorumlusu olarak Marka Devir Başvuru Formu aracılığıyla topladığımız kimlik, iletişim, işlem güvenliği, müşteri işlem bilgilerine ilişkin kişisel verileriniz 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve yürürlükte bulunan ilgili mevzuat çerçevesinde faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, mal / hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, mal / hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla ve KVKK’nın 5. maddesinin 2. fıkrasının c ve f bendi “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak sınırlı olarak işlenecek ve sadece talep halinde bu bilgiyi edinme yetkisini haiz yetkili kamu kurum ve kuruluşlarıyla ile işlenme amacıyla sınırlı olarak paylaşılacaktır. Paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, KVKK ve ilgili sair mevzuatın öngördüğü süreler saklı kalmak kaydıyla, işleme amacının gerektirdiği süre boyunca saklanacaktır. Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’ne https://www.turkticaret.net/kvkk-bilgilendirme adresinden ulaşabilir ve ilgili taleplerinizi www.turkticaret.net adresinde bulunan İlgili Kişi Başvuru Formu ile tarafımıza iletebilirsiniz.


Daha Farklı Çözümlere Mi İhtiyacınız Var?

Marka Sorgulama

İncele

Endüstriyel Tasarım Tescili

İncele

Patent Tescil

İncele

Logo Tescil

İncele

Slogan Tescil

İncele

Marka Yenileme

İncele

Tasarım Tescili

İncele

Marka Devir

İncele
Destek
Sizin için buradayız.
Siz değerli müşterilerimiz için marka, yurtdışı, patent ve tasarım tescili konularında uzmanlaşmış ekibimiz ile işinizin korunması ve büyümesi için gereken hukuki süreçleri en iyi şekilde yönetmek amacıyla buradayız.

Bizi Tercih Edenler

Marka tescil işlemlerinde Turkticaret.Net’e güvenen markalar!

Yardıma ihtiyacınız mı var? Müşteri destek ekibimizi arayın:     0 850 224 86 40
+ Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
+ Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?