Sepetim
Genel Toplam 0,00 TL

Nevi Değişikliği Başvurusu

Marka Adı :
*Sınıf :
Başvuru / Tescil No :
(Örn: 27658 veya 2006/01285)

MARKA HAK SAHİBİNE AİT BİLGİLER

*Firma Ünvanı:
*Yeni Firma Ünvanı:
*Resmi Adres
*İl :
*İlçe :
*Telefon:
*Vergi No:
*Vergi Dairesi:

 ŞAHIS İSE

*Kimlik No :
*Doğum Yeri :
*Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) :

 İRTİBAT KİŞİSİNE AİT BİLGİLER

*Ad Soyad:
*Adres
*İl :
*İlçe :
Semt :
Posta Kodu :
*Telefon:
Faks :

×

KVKK Aydınlatma Metni

Türk Ticaret.Net Yazılım Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. (“TürkTicaret.Net”) veri sorumlusu olarak Marka Devir Başvuru Formu aracılığıyla topladığımız kimlik, iletişim, işlem güvenliği, müşteri işlem bilgilerine ilişkin kişisel verileriniz 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve yürürlükte bulunan ilgili mevzuat çerçevesinde faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, mal / hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, mal / hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla ve KVKK’nın 5. maddesinin 2. fıkrasının c ve f bendi “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak sınırlı olarak işlenecek ve sadece talep halinde bu bilgiyi edinme yetkisini haiz yetkili kamu kurum ve kuruluşlarıyla ile işlenme amacıyla sınırlı olarak paylaşılacaktır. Paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, KVKK ve ilgili sair mevzuatın öngördüğü süreler saklı kalmak kaydıyla, işleme amacının gerektirdiği süre boyunca saklanacaktır. Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’ne https://www.turkticaret.net/kvkk-bilgilendirme adresinden ulaşabilir ve ilgili taleplerinizi www.turkticaret.net adresinde bulunan İlgili Kişi Başvuru Formu ile tarafımıza iletebilirsiniz.


Bizi Tercih Edenler

Yardıma mı ihtiyacınız var? Müşteri destek ekibimizi arayın:     0 850 224 86 40
adhood
adhood