Girişimcilik Marka

En İyi İsim Bulma Siteleri 2024

Markanız veya web siteniz için akılda kalıcı, etkileyici bir isim mi bulmak istiyorsunuz? Bu makalemizde sizlere markanız için en iyi isim bulma sitelerini sıralayacağız. Bir marka girişimindeki bulunurken en zorlanılan kısım markaya uygun bir isim bulmaktır. Günümüzde artık markanızın ruhunu ve dinamikliğini yansıtabileceğiniz, isim bulmanızı kolaylaştıracak birçok araç mevcuttur. En iyi isim bulma siteleri ile markanıza uygun isimler bulabilirsiniz. Sizlere listeleyeceğimiz bu sitelerde ürününüze veya işinize özel bir anahtar kelime belirleyerek arama yapmanız önemlidir. Bu anahtar kelime sayesinde binlerce isim önerileri sizler için listelenecektir. Kendinize özgün bir marka ismi bulduktan sonra markanızın  adına ait domain uzantısını hemen tescil ettirmeyi unutmayın. Şuanda TURKTICARET.NEt’te bulunan .com 2.49$  ve yeni üyelere .xyz hediye kampanyası ile markanıza ait iki domaini hemen sorgulayıp, tescilleyebilirsiniz.

En iyi isim bulma siteleri 2022 1

Shopify Name Generator

Shopify Name Generator en iyi isim bulma siteleri arasında ilk sırada yer alır. Burada size ücretsiz olarak resmi bir marka ismi oluşturma aracı sunulur. Tek yapmanız gereken ürününüz ile ilgili bir anahtar kelime girmek. Bu anahtar kelime ile Shopify size yaratıcı marka isim önerilerini listeler. Burada beğendiğiniz bir marka ismini kendinize ayırtabilirsiniz. Burada marka isminizi belirledikten sonra Shopify sayesinde tek bir tıkla e-ticaret sitenizi de kurabilirsiniz.

En iyi isim bulma siteleri 2022 2

Anadea

Anadea’da tek yapmanız gereken işletmeniz ile alakalı bir anahtar kelime girmek. Aralarında seçim yapabileceğiniz ve kimse tarafından daha önce kullanılmamış olan marka isim önerileri sizler için sıralanacaktır.

En iyi isim bulma siteleri 2022 3

NameSnack

Popüler ve kullanımı oldukça basit olan NameSnack, benzersiz marka isimlerini sizler için ücretsiz bir şekilde listeler. Burada yapay zeka yardımı ile girdiğiniz anahtar kelimenin derinlerine inerek ayırt edici ve farklı isim seçeneklerini sizlere sunar. NameSnack’de işletme adınızı seçtikten sonra işletmenize özel logo tasarımlarını da burada bütünleşik bir şekilde yapabilirsiniz.

En iyi isim bulma siteleri 2022 4

Hipster Business Name

Listedeki en yaratıcı isim bulma sitelerinden biri olan Hipster Business Name ile bir çok yenilikçi isimleri sizler için listeler. Sektörünüz ile alakalı girdiğiniz anahtar kelime sayesinde sizlere bir çok ad sunar. Bu adlar eğlenceli ve akılda kalıcıdır. Burada marka isminizi belirledikten sonra markanıza özel bir logo belirleyebilirsiniz. Hatta bu logoya özel bir t-shirt bile bastırabilirsiniz.

En iyi isim bulma siteleri 2022 5

Fit Small Business

Fit Small Business, en iyi marka adını bulmanız için size yardımcı olacak bir sürü soru ile sürecinizi hızlandırır. Burada ne tür ürünler sattığınız, ne hizmeti verdiğiniz vb. gibi sorular ile en iyi marka ismi bulmanıza rehberlik eder. Sorulara verdiğiniz cevaplar sonrasında sizlere üç veya daha fazla kelime uzunluğunda olan marka isimlerini listeler. Burada istediğiniz dilde marka isimleri bulabilirsiniz. Sizlere fransızca marka isim önerileri bile listeleyebilir.

 

Markanızın ismini belirledikten sonra bu markanın korumasını ve haklarını sağlamak için marka tescili yaptırmak önemlidir. Markanızı tescil ettirdiğinizden rakiplerinizin markanızı kopyalamasını engellemiş olursunuz. Marka güvenirliği ve bilinirliğini arttırmış olursunuz. Bu aşamada TURKTICARET.Net’tin yapmış olduğu 1 marka tesciline 1 marka tescili bedava kampanyasında yararlanarak tüm fikir ve haklarınızı güvenle korumaya alabilirsiniz.

Bu makalemizde sizlere en iyi isim bulma siteleri nelerdir listeledik.

Daha fazla ipucu ve bilgi için TURKTICARET.Net’in diğer makalelerine göz atmayı unutmayın.

Ram Nedir, Ne İşe Yarar?

Önbellek (cache) Nedir?

502 Bad Gateway Nedir, Nasıl Çözülür?