Teknoloji Dijital Pazarlama Girişimcilik

En İyi Video Kaydetme Programları (2024)

En İyi Video Kaydetme Programları, bilgisayar ekranınızın çıktısını kaydetmenizi sağlayan araçdır. Ekran kaydı programı çeşitleri çok fazladır. Kendi içlerinde ayrılan bir çok işlevsellikleri ve farklılıkları vardır. Bugün bu makalemizde sizlere en iyi video kaydetme programları listesini sıralayacağız.

2023 Yılının En İyi Video Kaydetme Programları

Bu listedeki tüm uygulamaların kendi içerisinde farklı özellikleri mevcuttur. Sizler bu listeden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 1

Camtasia

Camtasia ile isteğe bağlı bir web kamerası ve ses ile bilgisayar ekranınızı kaydedebilir. Camtasia ile kaydettiğiniz videoları düzenleyebilirsiniz. Videonuzun sesini ayarlayabilir, arka plan gürültü seslerini kaldırabilirsiniz. Camtasia sizlere özel video şablonları da sunar. Camtasia kendi içinde gelişmiş özellikleri sahip olduğu için listedeki bir numaralı ekran kaydetme programları arasında yer alır.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 2

OBS Studio

OBS Studio, canlı videoları düzenlenmek için açık kaynaklı, ücretsiz bir yazılımdır. OBS Studio ile tarayıcınızdan veya bilgisayarınızın ekranından kayıt alabilirsiniz. Bu aldığınız kayıtları metinler, görüntüler ve özel geçişler ile sahnelere ayırabilirsiniz. YouTube, Twitch vb. alanlarda canı yayın yapmak için OBS Studioyu kullanabilirsiniz. Ücretsiz bir video kaydetme programı arıyorsanız OBS studio sizin için doğru bir tercih olacaktır.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 3

Movavi Screen Recorder

Movavi Screen Recorder, yüksek kaliteli videolar, GIF’ler ve ekran görüntüleri almanıza yardımcı olur. Kullanımı kolaydır.  Ekran videonuzu ve sesinizi aynı anda kaydeder. Zamanlanmış kayıtlar yapabilirsiniz. Videoları HD olarak kaydeder ve AVI, MP4, MOV ve MKV formatlarınıda destekler.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 4

Apowersoft

Apowersoft web tabanlı bir video kaydetme programı. Kayıt sırasında videolarınızı şekillendirebilir notlar, simgeler ve renkler ekleyebilirsiniz. Bilgisayara herhangi bir kurulum gerektirmez. Filigransız sınırsız kayıt alabilirsiniz. Basit bir arayüzü olduğu için kullanıcı dostu bir araçtır.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 5

Bandicam

Bandicam, ilk olarak 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. Birden çok kombinasyonu kullanır. Bandicam ile video kaydı, ses kaydı ve ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran kayıtlarının dışında YouTube ve Twitchde canlı yayınlar için Bandicam kullanabilirsiniz. Bandicam ücretsiz olarak kullanabilirsiniz fakat ücretsiz seçeneklerinde bazı özellikleri için sınırlandırmalar mevcuttur. Örneğin, 10 dakikayı aşkın videoları kaydetmek ve dışa aktarmak için ücret gereklidir.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 6

ScreenCast-O-Matic

ScreenCast-O-Matic, mobil cihazlar ve bilgisayarlarda kullanılabilir. Hızlıdır ve basit ara yüzü sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Aldığınız ekran kayıtlarını kişiselleştirebilir, daha ilgi çekici ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Screencast-O-Matic, videolar, resimler ve müzikler ile dolu bir stok kitaplığı ile birlikte gelir ancak bu özellik den Premium üyeler yararlanabilir. Kaydettiğiniz, düzenlediğiniz videoları YouTube, Google Drive gibi alanlara yüklemenize olanak tanır. Android ve IOS için mobil uygulaması mevcut.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 7

Ezvid

Ezvid ücretsiz bir ekran kayıt yazılımıdır. Net bir ara yüzü vardır ve hızı sayesinde zamandan tasarruf sağlandığı için çok tercih edilir. Sadece birkaç dakika içinde YouTube video oluşturmanızı bile sağlar. Otomatik yüksek kaliteli videolar elde edebilirsiniz. Ezvid kendi içinde popüler müzikler barındırır ve bunları video arka planlarınız için kullanabilirsiniz. Şık ve modern ara yüzü sayesinde kullanıcı dostudur.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 8

iSpring Free Cam

iSpring Free Cam, kullanımı kolay ve güvenli programlar arasında yer alır. Ekran videolarınızı tam ekran olarak ya da özelleştirilmiş alan sayesinde kaydedebilirsiniz. Video kaydı sonrasında istemediğiniz alanları kırpabilir dilediğiniz format haline getirebilirsiniz. En güzel özelliğinden biri de aldığınız kayıtlar için herhangi bir zaman kaydı sınırı koymaz. Videolarınızı kaydettikten sonra doğrudan sosyal medya kanallarında paylaşmanıza olanak tanır.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 9

ShareX

ShareX ücretli olan ekran kaydediciler gibi kendi içerisinde birçok özellik barındırır. Özel filigranlar ve renk efektleri mevcuttur. Mevcut videolarınızı, fotoğraflarınızı ve müziklerinizi içe aktarmaya izin verir. İşlemlerinizi kolay halledebilmeniz için kısayol tuşları mevcuttur. Tam ekran, pencere ve özel alan belirleyip kaydetmenize izin verir.

En İyi Video Kaydetme Programları (2022) 10

Windows 10 Oyun Çubuğu

Windows 10 Oyun Çubuğu, harici bir yazılıma ihtiyaç duymadan doğrudan bir oyunda, uygulamada ekran görüntüsü ve ekran kaydı almanıza izin verir. Kısayolları sayesinde görüntülerinizi ve kayıtlarınızı kolayca alabilirsiniz. Yakaladığınız videoları ve görüntüleri doğrudan sosyal medyada paylaşmanıza izin verir.

Bu makalemizde sizlerle video kaydetme programlarını ve özelliklerini inceledik.

Daha fazla ipucu ve bilgi için TURKTICARET.Net’in diğer makalelerine göz atmayı unutmayın.

Startup Nedir? Nasıl Kurulur?

Spyware (Casus Yazılım) Nedir, Ne İşe Yarar?

Excel Formülleri