Teknoloji Dijital Pazarlama Domain Girişimcilik Hosting Marka

Yeni Logomuz ile Karşınızdayız!

Yeni Logomuz ile Karşınızdayız

Değişmeyen Tek Şeyin Değişim Olduğunu Hatırlatmaya Geliyoruz!

Türkiye’nin en köklü, ilk domain ve hosting firmalarından biri olan TURKTICARET.Net için dünü bugüne taşıyıp yarınlara çalışmanın zamanı. Teknoloji ile doğan bir neslin anne ve babalarının ilk domain ve hostinglerini aldıkları TURKTICARET.Net artık yeni logosu ile karşınızda.

”Ticareti Kolaylaştırma Merkezi” hedefi ile çıktığımız bu yolda,  müşterilerimiz ile beraber ”Dijitaldeki Gücünüz” mottosu ile emin adımlar ile 23 yıldır ilerliyoruz. TURKTICARET.Net 23 yıllık tecrübesini, güçlü kadrosu, yenilenen hizmetleri, teknoloji ve insan değeri ile harmanlayarak bireysel ve kurumsal müşterilerinin dijital dünyadaki yolculuklarının tüm aşamalarında her zaman yanında.

500 binden fazla kullanıcılık, 800 binin üzerinde alan adına ev sahipliği ve 300’den fazla iş ortaklığı ile müşterilerin ve KOBİ’lerin işlerine değer katarak ve dijital farkındalık kazandırarak, ”Dijitaldeki Gücünüz” sözünü potansiyel müşterilerine vermektedir.

Logo Değişim Süreci

Logo değişim sürecine başlarken TURKTICARET.Net sadece sektörde öncü marka değil aynı zamanda sektörün doğuşunda büyük rol aldığını ve bu kapsamda her katmandan müşteri ile iletişimde olduğunu baz alarak değişim süreçlerine başlandı. Değişime eski logomuzun temellerini kullanarak marka hikayemizi şekillendirmeye başladık. Öncelikli olarak yabancılık hissi oluşturmayacak ve sahip olduğu marka algısını güçlendirecek dokunuşlar yapmaya karar verildi. Canlı renkler ve dolgun tipografi ile eski logo algısını güçlendirip modern bir görünüm sağlandı. Sembolümüz ise fütüristik ve minimal  bir yaklaşım ile hikayemizi destekleyici ve işlevsel bir yapıda tasarlandı. Geldiğimiz noktada konseptimizi sürekli büyüyen müşteri portföyü ve genişleyen hizmet kapsamının doğru harmanlanması ile ortaya çıkan enerjiyi temel alarak köklü ve yenilikçi bir marka algısı sunuyor.

Renkler: Yeni dolgun mavi renk kombinasyonu, marka deneyimini ve çözüm bulma becerisini harmanlayarak güven hissi vermektedir. Yeni canlı kırmızı renk kombinasyonu, samimi ve enerjik iletişim ve tutkulu yönünü vurgulamaktadır.

Font: Sade ve anlaşılır çizgilerden tasarlanan fontumuz, zamansız ve her zaman yeni algısını oluştururken genele yayılan dolgun tipografi yapısı ile güven verici ve güçlü marka algısını oluşturuyor.

Sembol: Yenilenen sembolümüz uyumlu bir düzende iç içe geçen iki kutubun “Müşteri ve Marka İlişkisini” temsil ederken, TURKTICARET.Net’in müşteri beklentilerine göre şekil alabilme ve yeni çözümler üretme gücünü anlatmaktadır.

Dün yüzlerce başarı hikayesinin internet çözüm ortağıydık bugün ise onların çocuklarıyla birlikte geleceği inşa etmeye geliyoruz. Sen de TURKTICARET.Net  ile hayallerine alan aç!

Logo tanıtım videomuz sizler ile!