Girişimcilik Sosyal Medya

Ücretsiz Logo Tasarımı Yapabileceğiniz 10 Site (2024)

Ücretsiz logo tasarımı yapma ihtiyacı gün geçtikçe artmaktadır. Günümüz dijital çağında marka kimliğinin önem kazanması özel, markaya özgü logoların oluşturulma ihtiyacını da artırmıştır. Herhangi bir işletmenin veya kişisel markanın başarılı olabilmesi, ilgi çekebilmesi için güçlü bir logo gereklidir. Logo ihtiyacı işinde uzman tasarımcılarla giderilebildiği gibi artık online olarak da logo tasarım ihtiyacı karşılanabilmektedir.

Markaların kendine has, işletmelerini temsil edecek logo ihtiyaçlarına çözüm olarak birçok ücretsiz logo tasarımı aracı oluşturulmuştur. Bu araçlar sayesinde tasarım becerisi olmayanlar için dahi profesyonel ve çekici logoların oluşturulması kolaylaşmıştır. Bu içeriğimizde logo tasarım ücretsiz olarak nasıl yapılır, hangi araçlar kullanılır gibi sorulara yanıtlar vereceğiz.

En İyi Logo Tasarım Siteleri

Markanızı en uygun şekilde betimleyecek ve ücretsiz logo tasarımı yapabileceğiniz araçları aşağıda listeleyelim:

Canva

Canva, çeşitli tasarım araçlarıyla tanınan bir platformdur, Türkçe dil desteği de bulunur. Canva’da logo tasarımı yapma imkanı da bulunur. Canva’nın logo tasarım aracı olan Canva Logo Maker, kolay kullanımlı arayüzü ve geniş grafik kütüphanesi ile dikkat çeker. Kullanıcılar, önceden tasarlanmış şablonlar üzerinden düzenlemeler yapabilir ya da sıfırdan bir logo tasarlayarak özgün logolar oluşturabilirler. 3d logo tasarım ücretsiz bir şekilde Canva’da tasarlanabilir.

Hatchful by Shopify

Hatchful, profesyonelce tasarlanmış şablonlar sunan ve özellikle de e-ticaret işletmeleri için tasarlanmış bir logo aracı. Kullanıcılar, kendi işletmelerine uygun logoları seçebilir ve bunları kişiselleştirebilirler. Platformun sunduğu seçenekler arasında sektör bazlı logo tasarımı da bulunmaktadır. İsterseniz sektörel isterseniz de kendi istediğinize göre logolar oluşturabilirsiniz.

Ücretsiz Logo Tasarımı Yapabileceğiniz 10 Site (2024)

Logomakr

Logomakr, basit, sürükle bırak özelliği ile ücretsiz logo tasarımı yapabileceğiniz bir araçtır. Kullanıcılar, birçok sembol, renk ve font arasından istedikleri seçimi yaparak kendi logolarını oluşturabilirler. Esnek düzenleme seçenekleri ile her türlü marka için uygun bir logo tasarlanabilmesini sağlar. Oluşturulan logo tasarım ücretsiz bir şekilde indirilerek kullanılabilir. Eğer logo tasarım sürecinde profesyonel bir destek almak isterseniz ücretli bir şekilde destek hizmeti de alabilirsiniz.

DesignMantic

DesignMantic, modern ve şık logo tasarımlarıyla öne çıkan logo tasarım araçlarından biridir. Kullanıcılar, platformdaki araçlarla hızlıca ve kolay bir şekilde logolarını oluşturabilirler. Ayrıca DesignMantic, markanızın stilini yansıtabilecek şekilde özelleştirme yapabileceğiniz seçenekler de sunar.

Visme

Visme, grafik tasarım ve sunumlar için geniş bir araç yelpazesi sunar, ayrıca logo tasarımı yapmak için de kullanılabilir. Kullanıcılar, bu aracın geniş sembol ve font kütüphanesinden yararlanarak benzersiz logolar tasarlayabilirler. Ayrıca platform, logoları diğer tasarım öğeleriyle uyumlu hale getirmek için çeşitli araçlar sunar.

Renderforest

Renderforest, video düzenleme ve animasyon araçlarıyla tanınan bir platformdur. Buna ek olarak logo tasarımı hizmeti de sunmaktadır. Kullanıcılar, çeşitli simgeler, şekiller ve yazı tipleri arasından seçim yaparak logolar oluşturabilirler. Ayrıca platform, animasyonlu logolar oluşturulmasına olanak sağlar. Oluşturulan logolar farklı formatlarda da indirilebilir. Ücretsiz logo tasarım yapay zeka aracılığıyla Renderforest üzerinden yapılabilir.

Free Logo Design

Free logo design kullanıcılarına basit ve hızlı logo oluşturma imkanı sunar. İsminden de anlaşılacağı üzere Free Logo Design kullanıcılarına ücretsiz logo tasarımı imkanı sunar. Kullanıcılar, sistemdeki çeşitli şablon arasından seçim yaparak bunları kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebilirler. Basit arayüzü ve zengin grafik kütüphanesi sayesinde logo tasarımı kolaylaşır.

Logo Type Maker

Logo Type Maker, metin odaklı logolar oluşturmak isteyenler için kullanılabilecek en ideal araçlardan biridir. Kullanıcılar, çeşitli yazı tipleri ve renk seçenekleri arasından seçim yaparak kendi logolarını tasarlayabilirler. Çeşitli endüstriler içim özelleştirilmiş loogo tasarım seçenekleri sunar. Basit ve kullanıcı dostu arayüzü ile logo tasarımı süreçleri hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Ücretsiz Logo Tasarımı Yapabileceğiniz 10 Site (2024)

Graphicsprings Logo Creator

Graphicsprings, profesyonel ve çekici logo tasarımlarıyla bilinen bir platformdur. Graphicsprings ile işletmeler için profesyonel düzeyde logolar oluşturabilirsiniz. Logo Creator aracı, kullanıcıların işletmelerine özel logolar oluşturmalarını sağlar. Geniş sembol ve font seçenekleri sayesinde her türlü marka için uygun bir logo tasarlanabilir.

Ucraft

Ucraft, basit bir arayüze sahiptir ve çeşitli tasarım öğeleriyle logo oluşturmanıza olanak sağlar fakat diğer tasarım araçlarından farkları bulunur. Çizgi film tasarım çizgisinde logolar oluşturulabilir. Eğer hedef kitlenize bu tarz bir tasarım uygun olacaksa bu tasarım aracını kullanabilirsiniz.

Sonuç

Sonuç olarak, bu 10 ücretsiz logo tasarım aracı, her türlü marka veya işletmenin logo ihtiyacını karşılamak için geniş bir seçenek sunar. Kolay kullanımları ve profesyonel logo tasarım sonuçlarıyla, logo tasarım sürecini daha erişilebilir hale getirirler. Bu platformlar sayesinde, markanızın kimliğini güçlendirecek benzersiz bir logo oluşturabilir ve oluşturduğunuz logoyu marka tescil süreçlerinde de kullanabilirsiniz.